City poster

Deze city poster (ook wel city map poster, plattegrond poster of stadsposter genoemd) van You Frame is een uniek ontwerp. Een abstract lijnenspel van straten en wegen dat niet afgekaderd maar aflopend is weergegeven. Deze plattegrond poster is voor iedere woonplaats beschikbaar. Mocht de stadsposter van jouw stad of dorp er nog niet tussen staan, bestel hem dan hier.

Gepersonaliseerde poster

De plattegrondposter kan naar wens gepersonaliseerd worden en past in ieder interieur. Deze posters zijn daardoor een perfect cadeau voor bijvoorbeeld een house warming party maar ook voor vaderdag, moederdag of wat dacht je van een Verras je geliefde city poster? Voorzie je stadsposter bijvoorbeeld van een locatiepin of een speciale locatiepin in de vorm van een hartje. Je kunt de gepersonaliseerde poster ook voorzien van de voornamen van een liefdeskoppel in combinatie met de ontmoetingsdatum, ontmoetingsplek, een adres of gewoon een leuke, persoonlijke tekst. Voor verschillende ideeën kun je terecht op onze inspiratiepagina.

Formaten en papiersoorten

De posters zijn in verschillende formaten te verkrijgen, met of zonder lijst. Standaard leveren we in de formaten A4, A3 en A2. Dus 21×29,7 cm – 29,7×42 cm – 42×59,4 cm. Daarnaast heb je ook de keuze uit verschillende papiersoorten. Ga je voor zwart-wit, fris en design dan is onze 200 grams gesatineerde witte papier een uitstekende keuze. Wil je iets bijzonders, warms en natuurlijks kies dan voor ons speciale olifantenpoeppapier. Olifantenpoep papier is een duurzaam papiersoort gemaakt van de mest van olifanten. Ja, je leest het goed. Dit bijzondere papiersoort wordt van de uitwerpselen van olifanten gemaakt. Het papier, met een aardetint bevat een subtiele spikkel. Uiteraard is het papier geheel reukloos.

Met of zonder houten lijst?

Tot slot bieden we je de keuze om de al dan niet gepersonaliseerde poster te voorzien van een prachtige houten lijst. Afhankelijk van het formaat poster heb je de keuze uit een A4-formaat en een A3-formaat (30×40 cm), beide voordelig in prijs en van een hele goede kwaliteit.

Heb je nog persoonlijke wensen of zit jouw ideale poster er nog niet tussen? Laat het ons weten!