Kinderkamer poster

Een gepersonaliseerde poster voorzien van de naam van je kind siert de kinderkamer van je zoon of dochter. Het design van de kinderkamer poster past in ieder interieur. Voor zowel de kinderkamer styling van een jongen of meisje heeft You Frame een passende kinderkamer poster in het assortiment. Ook ideaal als cadeau voor je neefje, nichtje of ieder ander kind die hier een mooie plaatsje voor op de kinderslaapkamer heeft. Ook de sterrenbeeldposters en de superheldenposters zijn voorzien van de voornaam en hebben een design dat geschikt is voor iedere kinderkamerstyling.

Gepersonaliseerde poster

De kinderkamer poster is gepersonaliseerd en past in ieder kinderkamerinterieur. Voorzien van een voornaam en in sommige gevallen ook de achternaam. De superheldenposter is voorzien van leuke teksten in combinatie met de voornaam van het kind. De sterrenbeeldposter heeft een geometrisch line art design en is naast het desbetreffende sterrenbeeld eveneens voorzien van de voornaam en achternaam. Deze posters zijn daardoor een perfect cadeau voor bijvoorbeeld een kinderverjaardag. De geboorteposter is uiteraard voorzien van geboortegegevens, de voornaam en de achternaam en is heel geschikt als kraamcadeau maar natuurlijk ook om zelf de kinderkamer mee aan te kleden.

Posterformaten

De posters zijn in verschillende formaten te verkrijgen, met of zonder lijst. Standaard leveren we in de formaten A4, A3 en A2. Dus 21×29,7 cm – 29,7×42 cm – 42×59,4 cm.

Met of zonder houten lijst?

Tot slot bieden we je de keuze om de gepersonaliseerde poster te voorzien van een prachtige houten lijst. Afhankelijk van het formaat poster heb je de keuze uit een A4-formaat en een A3-formaat (30×40 cm), beide voordelig in prijs en van een hele goede kwaliteit.

Heb je nog persoonlijke wensen of zit jouw ideale poster er nog niet tussen? Laat het ons weten!