Meisjeskamer poster

Een gepersonaliseerde poster voorzien van de naam van je dochter siert de meidenkamer van je dochter. Het design van de meisjeskamer poster past in ieder interieur. Voor iedere meisjeskamer styling heeft You Frame een passende meidenkamer poster in het assortiment. Ook ideaal als cadeau voor je nichtje, buurmeisje of ieder ander kind die hier een mooie plaatsje voor op de slaapkamer heeft. Ook de sterrenbeeldposters en de superheldenposters zijn voorzien van de voornaam en hebben een design dat geschikt is voor iedere meisjeskamer styling.

Gepersonaliseerde poster

De meisjeskamer poster is gepersonaliseerd en past in ieder meisjeskamer interieur. Voorzien van een voornaam en in sommige gevallen ook de achternaam. De superheldenposter is voorzien van leuke teksten in combinatie met de voornaam van het kind. De sterrenbeeldposter heeft een geometrisch line art design en is naast het desbetreffende sterrenbeeld eveneens voorzien van de voornaam en achternaam. Deze posters zijn daardoor een perfect cadeau voor bijvoorbeeld een kinderverjaardag. De geboorteposter is uiteraard voorzien van geboortegegevens, de voornaam en de achternaam en is heel geschikt als kraamcadeau maar natuurlijk ook om zelf de kinderkamer mee aan te kleden.

Posterformaten

De posters zijn in verschillende formaten te verkrijgen, met of zonder lijst. Standaard leveren we in de formaten A4, A3 en A2. Dus 21×29,7 cm – 29,7×42 cm – 42×59,4 cm.

Met of zonder houten lijst?

Tot slot bieden we je de keuze om de gepersonaliseerde poster te voorzien van een prachtige houten lijst. Afhankelijk van het formaat poster heb je de keuze uit een A4-formaat en een A3-formaat (30×40 cm), beide voordelig in prijs en van een hele goede kwaliteit.

Heb je nog persoonlijke wensen of zit jouw ideale poster er nog niet tussen? Laat het ons weten!