Sterrenbeeld poster

De persoonlijke sterrenbeeld poster is voorzien van een voor- en achternaam en de geboortegegevens. De sterrenbeeldposter is speciaal ontwerpen zodat deze in iedere kinderkamer een aanvulling is op het interieur. Uiteraard is het ook een perfect kraamcadeau. De posters zijn in verschillende formaten te verkrijgen, met of zonder lijst. De ontwerpen van deze sterrenbeeld poster zijn allemaal in de verschillende kleuren te leveren: groen-blauw, zandkleur of oud-roze, zodat er altijd de juiste keuze tussen zit. Heb je nog persoonlijke wensen of zit jouw ideale poster er nog niet tussen? Laat het ons weten! Ook als jouw sterrenbeeld nog niet beschikbaar is, stuur ons een bericht en wij zorgen ervoor dat deze op korte termijn in de webshop is opgenomen.

Sterrenbeelden

Voor ieder sterrenbeeld de juiste poster. Maar welke sterrenbeeld past bij welke datum? Zeker wel zo handig om het te weten wanneer je een sterrenbeeld poster, bijvoorbeeld als kraamcadeau, cadeau wilt geven.

Welke data horen er bij welk sterrenbeeld?:
Steenbok: 22 december – 20 januari
Waterman: 21 januari – 18 februari
Vissen: 19 februari – 20 maart
Ram: 21 maart – 20 april
Stier: 21 april – 21 mei
Tweelingen: 22 mei – 21 juni
Kreeft: 22 juni – 23 juli
Leeuw: 24 juli – 23 augustus
Maagd: 24 augustus – 23 september
Weegschaal: 24 september – 23 oktober
Schorpioen: 24 oktober – 22 november
Boogschutter: 23 november – 22 december

Gepersonaliseerde poster

De sterrenbeeldposter is gepersonaliseerd en past in ieder kinderkamer interieur. De sterrenbeeldposter heeft een geometrisch line art design en is naast het desbetreffende sterrenbeeld zijn ze voorzien van de voornaam en achternaam en de geboortegegevens. Deze posters zijn daardoor een perfect cadeau voor bijvoorbeeld een kinderverjaardag of als kraamcadeau. Maar natuurlijk ook om het kinderkamerinterieur van je zoon of dochter te voorzien van een mooie persoonlijke poster.

Posterformaten

De posters zijn in verschillende formaten te verkrijgen, met of zonder lijst. Standaard leveren we in de formaten A4, A3 en A2. Dus 21×29,7 cm – 29,7×42 cm – 42×59,4 cm.

Met of zonder houten lijst?

Tot slot bieden we je de keuze om de gepersonaliseerde poster te voorzien van een prachtige houten lijst. Afhankelijk van het formaat poster heb je de keuze uit een A4-formaat en een A3-formaat (30×40 cm), beide voordelig in prijs en van een hele goede kwaliteit.

Heb je nog persoonlijke wensen of zit jouw ideale poster er nog niet tussen? Laat het ons weten!