Geboorteposter

De persoonlijke geboorteposter is voorzien van een voor- en achternaam met de geboortegegevens. De geboorteposter is speciaal ontwerpen zodat ze in iedere kinderkamer een aanvulling zijn op het interieur. Uiteraard dient de poster ook perfect als kraamcadeau. De gepersonaliseerde posters zijn in verschillende formaten te verkrijgen, met of zonder lijst. De diverse ontwerpen van deze geboorteposter zijn allemaal in de verschillende kleuren te leveren: groen-blauw, zandkleur of oud-roze, zodat er altijd de juiste keuze tussen zit. Naast de sterrenbeeldposters en de naamposters kan ook gekozen worden voor een speciale geboorte plattegrond poster. Heb je nog persoonlijke wensen of zit jouw ideale poster er nog niet tussen? Laat het ons weten!

Gepersonaliseerde poster

De geboorteposter is gepersonaliseerd en past in ieder kinderkamer interieur. Voorzien van een voornaam en achternaam en uiteraard de geboortegegevens. De sterrenbeeldposter heeft een geometrisch line art design en is naast het desbetreffende sterrenbeeld eveneens voorzien van de voornaam en achternaam en de geboorte gegevens. Deze posters zijn daardoor een perfect cadeau voor bijvoorbeeld een kinderverjaardag of als kraamcadeau. Maar natuurlijk ook om je eigen kinderkamerinterieur te voorzien van een perfecte poster.

Posterformaten

De posters zijn in verschillende formaten te verkrijgen, met of zonder lijst. Standaard leveren we in de formaten A4, A3 en A2. Dus 21×29,7 cm – 29,7×42 cm – 42×59,4 cm.

Met of zonder houten lijst?

Tot slot bieden we je de keuze om de gepersonaliseerde poster te voorzien van een prachtige houten lijst. Afhankelijk van het formaat poster heb je de keuze uit een A4-formaat en een A3-formaat (30×40 cm), beide voordelig in prijs en van een hele goede kwaliteit.

Heb je nog persoonlijke wensen of zit jouw ideale poster er nog niet tussen? Laat het ons weten!